Wij kopen auto’s. Direct contant geld voor uw huidige auto!

U loopt met de gedachte: “Ik wil van mijn auto af.” Of: “Wat is mijn auto waard?” Bijvoorbeeld omdat u vindt dat uw auto te veel kost, u heeft onverhoopt snel geld nodig of u wilt een andere auto kopen. Dat is heel mooi! Wij kopen auto’s! Dus wij kopen ook uw auto! We zijn met name geïnteresseerd in de wagens van de merken Renault, Mazda en Hyundai, maar heeft u een auto van een ander merk? En wilt u die auto verkopen? Dan kunnen we zeker ook iets voor u betekenen. Wij zijn altijd op zoek naar occasions. Wilt u weten hoeveel uw auto waard is? Vul dan het formulier in of neem direct contact met ons op.

Voordelen van uw auto verkopen aan Velserbeek

  • Gratis realistische taxatie van uw auto
  • Veilige verkoop van uw auto
  • Online waardebepaling
  • Eventuele inruilwaarde
  • Snel en vrijblijvend een prijs
  • Jarenlange ervaring
  • Geen ingewikkelde administratieve handelingen
  • Inclusief RDW-vrijwaringsbewijs

Een realistische waardebepaling van uw auto

U wilt weten hoeveel uw auto waard is. Dan is een realistische waardebepaling van uw auto meer dan terecht. Daarvoor moeten we wel eerst drie termen voor u op een rij zetten. Namelijk de dagwaarde, de inruilwaarde en de marktwaarde.

De dagwaarde is de waarde van de auto op papier. Dit is ook de waarde die de verzekeraar gebruikt als uw auto bijvoorbeeld total-loss is. De waarde wordt berekend door de afschrijving van de nieuwwaarde af te trekken.

De inruilwaarde is gekoppeld aan de dagwaarde in combinatie met hoe de wagen eruitziet. Daarnaast kijken we ook naar wat voor auto u koopt bij ons.

De marktwaarde van uw auto wordt bepaald door de staat van uw auto. Dit wordt door onze professionele taxateurs gedaan. In tegenstelling tot wat veel online platforms u bieden, krijgt u van ons direct de juiste prijs te horen. Zo komt u bij het daadwerkelijk verkopen van uw auto niet voor verrassingen te staan.

Een goede prijs voor uw occasion!

Hoeveel is mijn auto waard? Door onze jarenlange ervaring bieden wij u een goede prijs voor uw auto. Tevens krijgt u bij ons direct een RDW-vrijwaringsbewijs. Het aanbieden van uw auto is uiteraard geheel vrijblijvend. Dus wilt u snel en veilig uw auto verkopen? Neem dan direct contact met ons op. Of vul het formulier in. U ontvangt dan binnen 48 uur een bod van ons. Als u daarna akkoord bent, ontvangt u contant geld. Wilt u ons liever persoonlijk spreken? Dan kunt u uiteraard ook bij ons langskomen.

Wij kopen auto’s