Mijn Velserbeek

Velserbeek is al jaren een begrip in de regio Kennemerland (Haarlem en omgeving). Sinds de oprichting in 1960 staat de klant centraal. U weet ons dan ook te vinden als het om mobiliteit gaat. Na 40 jaar op onze oude locatie op de Groeneweg zijn wij u sinds 2003 van dienst vanuit ons bedrijfspand in Velserbroek direct aan de N208. Inmiddels vertegenwoordigen wij diverse merken. Zo zijn wij dealer van Renault, Hyundai, Mazda en kunnen wij met auto RC aan alle merken onderhoud en reparaties uitvoeren.

U bent bij ons dus van harte welkom voor de aankoop van nieuwe & gebruikte auto’s, bedrijfswagens, onderhoud en reparaties voor ieder automerk.
Bij onze servicelocatie in Haarlem aan de Grijpensteinweg kunt u voor onderhoud en reparaties aan uw Renault terecht. Tijdens uw bezoek aan deze vestiging kunt u in de virtuele showroom een nieuwe auto volledig naar uw wens configureren.
Vanuit onze moderne werkplaatsen van onze bedrijven kunnen wij alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden snel en efficiënt uitvoeren. Ons goed opgeleide team van medewerkers leveren de kwaliteit die past bij Renault en die u van ons mag verwachten.

Met vriendelijke groet

 

Johan van der Horst

johan1

© Velserbeek 2017