Mijn Velserbeek

Automobielbedrijf Velserbeek is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Velserbeek vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia, Hyundai en Mazda. Voor zowel nieuwe als gebruikte personen-en bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf onze diverse locaties en met verschillende merken staan wij te allen tijde klaar om u een optimale service te verlenen. Met vier vestigingen garanderen wij service & mobiliteit binnen de regio Kennemerland, Haarlem en omstreken.

Wij bieden diversiteit aan de klant. Zowel zakelijk als privé. U kunt bij ons Sales-team terecht voor al uw mobiliteitsvraagstukken. Voor zowel elektrisch als confessionele auto’s, maar ook voor bedrijfswagens, personenauto’s, private lease en verzekeringen.

U bent verzekerd van een uitgebreide dienstverlening, eerlijk en volledig advies en een optimale service. De klant staat bij Automobielbedrijf Velserbeek altijd centraal. Ons enthousiaste team van medewerkers staan wij altijd voor u klaar!

 

Het ontstaan van Automobielbedrijf Velserbeek

Sinds de oprichting in 1960 weet ons te vinden als het om mobiliteit gaat. Na 40 jaar op onze oude locatie aan de Groeneweg zijn wij u sinds 2003 van dienst vanuit onze vestiging in Velserbroek direct aan de N208. Waarna wij in 2005 ook van start zijn gegaan met het merk Mazda. In 2010 zijn wij verder uitgebreid met een After sales vestiging aan de Grijpensteinweg. En in 2013 hebben een derde merk toegevoegd.

Inmiddels vertegenwoordigen wij diverse merken. Zo zijn wij dealer van Renault, Hyundai, Mazda en kunnen wij met Auto RC aan alle merken onderhoud en alle reparaties uitvoeren. Met Auto RC zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van alle storingen.

© Velserbeek 2018