Plan hier uw showroom afspraak bij Automobielbedrijf Velserbeek

Op afspraak zijn showrooms weer geopend en meldt u zich dan minimaal 4 uur van tevoren even aan. Wij houden ons als bedrijf strikt aan de maatregelen om virusverspreiding te voorkomen. Deze zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid. In ons bedrijf zijn alle maatregelen genomen voor een veilige overdracht. Van onze klanten verwachten wij dat zij een mondkapje dragen, 1.5 meter afstand in acht nemen en gebruik maken van de aangeboden ontsmettingsmiddelen.

VERKOOP OP AFSPRAAK IS PER WOENSDAG 3 MAART WEER TOEGESTAAN IN ONZE SHOWROOMS

De afspraak in onze showrooms moet minimaal vier uur van tevoren zijn gemaakt, er mogen maximaal twee klanten worden ontvangen en een bezoek duurt minimaal tien minuten. Wilt u een afspraak maken neem dan contact met ons op. Een werkplaatsafspraak voor uw auto of een afspraak in de schadewerkplaats kan gewoon worden uitgevoerd. U kunt telefonisch of per e-mail een afspraak plannen, bijvoorbeeld voor de verplichte APK-keuring of een (winter) bandenwissel. Wij kunnen (en mogen) u veilig en verantwoord conform alle voorschriften ontvangen aan onze receptiebalie. De showrooms zijn online geopend. Interesse in een auto of een proefrit? Neem contact met ons op en wij zoeken naar een passende oplossing!

  • DD dash MM dash JJJJ

  • Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.